Moderní Santa

Moderní Santa

Anotace: Jít s dobou není vždy lehké.

Prodal Santa všechny soby,
sněžný skútr víc se hodí,
rychle dárky rozváží,
úsměv má teď na tváři.

Jak tak jede po vesnici,
vítr mu vzal beranici,
když se za ni otočil,
skútr náhle nadskočil.

Jeho plány kámen hatí,
Santa vidí všechny svatý,
do stromu pak narazil,
skútr notně pokazil.

Na sebe se nyní zlobí,
musí koupit nazpět soby,
kulhá kamsi do dáli,
lidi se mu vysmáli.

Autor Psavec, 24.12.2016
Přečteno 681x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Sima, MARKO, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí