Báseň o křečkovi

Báseň o křečkovi

Anotace: Takhle to dopadá, když se při pátku nudíte na pasivní lince a manžel vám vymyslí úkol pro ukrácení dlouhé chvíle. :-)

V záplavě vykřičníku, čárek, teček
Usadil se v kanceláři křeček


Přeházel ve větách znamínka
Roztrousil mezi řádky hovínka


Rozvířil chaos, nelad a zmatek
Když rozkousal v archivu seznamy zkratek


Vyděsil recepční, pokousal sekretářku
Ředitel ohluchl dík jejímu nářku


Svolali vojsko, hasiče, záchranku
Účetní upadla na chodbě do chcanků


Dlouze se radili, spřádali plány
Přeli se, hádali, padly i rány


A křeček potichu chroupá si obálky
Zatímco kancelář chystá se do války


Vojáci ze všech stran hlodavce obklíčili
Do klícky s návnadou pažravce polapili


Pak tajně v suterénu odpráskli křečka
Poprava za žrádež - konec a tečka

Autor Prskolet, 03.03.2017
Přečteno 1354x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí