(přivítání)

(přivítání)

Anotace: ..valčíček

Na dnešek hlásili milování!

Šeptám ti do ucha za svítání.

(Co to mám se svou hlavou?

Vrávorám snad únavou.)

 

Přicházím z nočního lihobraní.

Udeříš mne nejprv holou dlaní.

(Otřese se celý dům,

ve vousech zasychá rum.)

 

Křičíš na mě skoro bez váhání.

Krůpěje potu mám znenadání.

(Nedáváš mi naději.

Blbě se pousměji.)

 

Snažím se představit tvé vnímání.

Sebemenší však já nemám zdání!

(Divím se tvým emocím.

Došel ti oxytocin?)

Autor el sereno, 30.05.2017
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí