Oběd pro deprese

Oběd pro deprese

Anotace: Po delší době opět něco z mojí temnější tvorby

Nakrajím teď depresivní cibuli
nechám jí na sádle osmahnout dozlatova
ať si klidně pod sukénkou bulí
až zbarví své tělo do šarlatova

Na spálenou cibuli hodím syrové maso
které přinesl sem z lesíka
ty ho z obou stran nasol
nevím zda nepochází z tvého psíka

Servíruju na talíř porci jako Říp
ty však odcházíš na záchod
říkáš že ti bylo hůř i líp
teď ozývá se z místnůstky rachot
Autor Petr27, 31.05.2017
Přečteno 640x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí