Mlékárníkův žalm

Mlékárníkův žalm

Anotace: .....

Když si tak lásko odvrácená,
hledíš na zeď sousedů,
vzpomenu si na vemena,
která nosíš vepředu.

 

Kdyby tak mléko dávaly,
netřeba nám lékárnu,
podnikati začnem hned,
otevřem si mlékárnu.

 

Ty však myslíš na práci,
co ti řekla Martina,
vemena se vytrácí,
tak si zajdem do kina.

Autor dprochazka, 04.10.2017
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí