Bobrovka

Bobrovka

Anotace: .....

V poklidu a s bázní,
píšu sbírku básní,
až ty verše dokončím,
své poslání zakončím.

 

Nebude již potřeba,
bych dělal na chleba,
peněz budu míti horu,
postavím si velkou noru.

 

Do té nory dám si postel.
možná vejde tam i kostel,
všechny věci co rád mám,
nacpu jistojistě tam.

 

Žena, děti, kocour, morče,
všichni uvelebíme se v norce,
zazimujeme se dobře,
dobře, dobře, pane Bobře.

 

Tak už končím monology,
nestačí psát tyhle blogy,
něco lepšího než toto,
abych splnil svoje motto.

 

Příští báseň bude dobrá,
potěším i pana Bobra,
jednou za čas je potřeba,
pracovati i na chleba.

Autor dprochazka, 20.10.2017
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo :-)!

20.10.2017 06:36:15 | Fany

Taková Bobrovka to není vůbec špatné...každý by měl takovou mít, kam zaleze a tečka:):):)

20.10.2017 06:26:09 | Anděl

..jen jednou za čas pracovat,
aby bylo na noru,
tak to se hodí.

20.10.2017 06:18:44 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí