Kouzelná žabka

Kouzelná žabka

Anotace: Děda prostě neměl štěstí.

Chytil děda malou žabku,
vyměnit jí chce za babku,
svoje plány bere hákem,
hned jí líbá francouzákem.

Kouzlo mizí, je tu dívka,
mladá, krásná jako kytka,
nějaká však chyba byla,
poslušnost mu neslíbila.

Zvědavá je, jak si stojí,
chudoby se tuze bojí,
nestačí jí penze malá,
zlostně kráska zadupala.

Rychle vrací políbení,
žabkou je zas v okamžení,
posměšně mu potom kváká,
nemá zájem o chudáka.

 
Autor Psavec, 30.10.2017
Přečteno 535x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, piťura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takových žabiček
je plný rybníček
mercedes a diamanty
chtěli by mít za amanty :-)) ST

30.10.2017 20:49:23 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí