Váša

Váša

Anotace: Vlkodlak Pozn. Henyusz (čteno - Heňuš)

Váša, Váša to je kus, ale taky pěkný hnus
nohy ty má do kříže, skvělé tělo, k nevíře
ruka v boku houpá se, nevyrostl ke kráse
Vašku, Vašku, máš ty sestry? V prdeli!, on řekl z cesty
Frézu upnul debilně, zabil všechny na dílně
Ale počkat, bylo to tak? Zachránil nás Henyusz tak, tak
Řekl Vašku, uhni stranou. Máš snad něco špatně s hlavou?
Frézu utáhnout si musíš, na co při tom sakra myslíš?
Autor Henyusz, 10.01.2018
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí