Óda na chřipku

Óda na chřipku

Anotace: je mi blbě, a tak píšu žvásty prostoduché

Možná jsem moc vypila sirupu proti kašli,

chřipka mě totiž zlomila.

Mám chuť si hodit mašli.

Kosti mě bolí, hlava mě třeští.


"Asi jsi holka neměla,

jíť plavat v dešti!"


Venku je krásně a to je príma,

došly mi kapesníky,

zasraná rýma.


Dám si sprchu,

vysuším vlasy fénem.

Než bude poledne,

sjedu se Modafenem.


K doktorce nepůjdu,

řekne mi:

"Může za to strava!"

Manžel s ní asi nechce spát,

protože je to kráva.

 

Autor blueeyedgirl, 04.04.2018
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám body za nadšení a odvahu v boji se zákeřným nepřítelem.
Už se těším na báseň o dalším příteli, nebo i nepříteli.

04.04.2018 22:53:12 | Lesan

Děkuju, to ze mě mluví ta teplota

05.04.2018 07:53:32 | blueeyedgirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí