Pek-se-so

Pek-se-so

Anotace: .

Segregace příměsí na hranicích zrn a mezikrystalová křehkost.
CRM v outlooku nyní i v iOS !
Nerozumíte dnešku ?
Kupte si do hlavy flashku.
Tak 150 gigabyte
na kraviny
a dva byty pro někoho koho milujete.
Že je to těžké?
Ale jděte...
když to nebudete vy
bude to někdo jiný
komu pod nohama štěstí hopsá.
Neštěstí, vina ?
Vyberte:
Odstranit
obsah.
Strázně a hana ?
Navolte:
Paměť
vymazána.
...
..
.
Autor Now, 05.10.2018
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Kyška, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí