Sloní kráska

Sloní kráska

Anotace: Co by jeden neudělal.

Potkal dnes slon slonici,
náramnou krasavici,
za uchem má kytičku,
na chobotu mašličku.

Hned se na něj usmála,
ocáskem zakývala,
já bych milý sloníčku,
chtěla modrou mašličku.

Slon jen hlavou zakýval,
do vesnice se pak hnal,
kácel stromy v lesíčku,
za to dostal mašličku.

Hrdě nese v balíčku,
dárek pro svou samičku,
nejkrásnější v Africe,
je teď jeho slonice.
Autor Psavec, 10.10.2018
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí