Nečekaná překážka

Nečekaná překážka

Anotace: I tohle můžete potkat na našich silnicích.

Na sklo se mi vločky lepí,
jako divé větrem letí,
řízení mi zabrat dává,
když mě cestu zkříží kráva.
 
Brzdy kvílí a já kleju,
netoužím fakt po rodeu,
tahle kráva paličatá,
kouká na mě, pryč nechvátá.
 
Chci ji zahnat, kráva funí,
rohy má a trkat umí,
rychle se do auta vracím,
odvahu já před ní ztrácím.
 
Za mnou další auto stojí,
šofér též se krávy bojí,
po chvíli pak nápad máme,
policii zavoláme.
 
Přijeli a chlapce měli,
prý nám rychle pomoc chtěli,
krávu proutkem chlapec žene,
nám se vysmál zaslouženě.
 



Autor Psavec, 03.02.2019
Přečteno 473x
Tipy 5
Poslední tipující: Tvbm, Lighter, Kapka, jondys
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím přesně kde se to stalo, tu krávu jsem viděla taky:-)

17.03.2019 21:16:34 | Víťulka

To vy jste krávě cestu zkřížily, kráva se vám to snažila vysvětlit, ale vám to jaksi nedošlo.

09.02.2019 20:30:57 | Špáďa

Supr báseň, dost jsem se zasmála!

08.02.2019 12:34:07 | Tvbm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí