ptaní

ptaní

Anotace: taková variace na Olympic - Otázky (berte prosím s rezervou) :)

Kolik mám ještě dní?

Všechno je absurdní.

A proč se mi chce žít i nechce?

Už mi to došlo,

zkazil jsem, co šlo.

Ach můj bože, co to mám v lebce?

 

Zahrabat se rovnou můžu jít.

Pomůže mi snad se převtělit?

Pořád se nechytám

a ve všem plavu a přitom lítám.

 

Kolik mám ještě dní?

Živote stupidní,

přirovnal bych tě snad k nemoci.

To, co jsem si přál,

jsem už promrhal,

nezbyl ani kámen na srdci.

 

Namísto slunce vidím jen svůj stín,

k normálním lidem dávno nepatřím.

Pořád se propadám

a samozřejmě vůbec nevím kam.

 

Já jen vím, že z prdele

do hajzlu 

cesta krátká a nenápadná

je,

smůlu mám,

jen neptej se proč

nevím sám.

 

Pořád se jenom ptáš,

možná mě radši pozvi na guláš.

Autor el sereno, 13.03.2019
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Víťulka, Lighter
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to vtipné.

17.03.2019 21:10:30 | Víťulka

dík, nemělo by se to brát vážně:)

26.03.2019 23:19:54 | el sereno

Radši se na nic neptej...a pojď na pořádnej guláš a pivo...:-))

14.03.2019 00:41:00 | Lighter

Jo,jo, jinak si to ani neumím představit :-)

26.03.2019 23:31:56 | el sereno

:-)

27.03.2019 11:50:45 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí