Opilá myška

Opilá myška

Anotace: Ví, co je dobrého.

Ve sklípku je malá díra,
před ni myška na mě zírá,
vidím, že se raduje,
píská, skáče, tancuje.
 
Vrtím hlavou, kulím oči,
na láhvi se nyní točí,
nic si ze mne  nedělá,
je to mrška veselá.
 
Vím proč myška tancovala,
protože špunt okousala,
a když obsah zkusila,
náramně se opila.
 
Nedivím se proto více,
vím, co zmůže slivovice,
večer bude litovat,
proč jenom šla hodovat.
 
Autor Psavec, 08.05.2019
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, snupicek, Cappp, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myška co jí chutná slivovička. :-D ;-)

24.04.2020 09:29:41 | jenommarie

Veselá a rozpustilá.
Pobavila :))

09.05.2019 21:27:39 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí