Haf

Haf

Anotace: Hafíky haf

Zkříží-li se rasy,
bože, to je krásy,

To vám musím lidé říci
u nás doma na vesnici,
zkřížili se rasy.
Nebyli to dva hafíci,
nýbrž štěně se štěnicí,
ach, to bylo krásy.

Jsme jediná světnice,
kde štěkají štěnice.
Autor Skrat, 01.03.2007
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí