Letní forma

Letní forma

Anotace: Taky začínáte cvičit až teď?

LETNÍ FORMA
----------
Jak poslední týdny často, otázku si nyní kladu:
"Poposkočí váha na sto, když si dám tu čokoládu?"
Váha je jen číslo a čokoláda jsou jen boby,
když už to tak letos vyšlo, neměl bych se přece zlobit.

Půl roku od předsevzetí, že do plavek se letos vejdu,
zírám tupě do zrcadla. "Co je tohle za vobejdu?
Vprostřed velké hroší hlavy zhladovělý kukuč juká,
a pod nánosem špeku slabý kosti drží toho kluka."

"Spravit to jde jen v posilce!" říkám si při slabý chvilce.
"Chci mít pověst fitness guru a už nebýt za opilce!"
Tak jdu korbit na bench pressu, všude kolem samé svaly.
Jen to zvednu, už se třesu, ta věc se na mě asi svalí!

První fázi toho cviku zvládám jako nic.
Když to ale zkouším zvednout, náhle je mi hic.
Opřu osu o svá prsa, chtěl bych trochu odpočinku,
ale prsa pohltí ji! A nechtěj pustit moji činku!

Pod tyčí se buřtík zmítá a všechno se na něm klepe.
"Tak mi někdo pojďte pomoct! Nebo je tu každej slepej?!"
Až po chvíli před zrcadlem jedna insta kočka kouká,
že za jejím sexy zadkem kdosi se zpod benche souká.

Všichni ihned seběhli se, že přiloží mobil k dílu,
skrze displej pozorují, jakou má ten tlouštík sílu.
Povzbuzují, hecují ho, dvacet kilo nic není.
Na youtubu najdete to: "Tlusťoch versus cvičení"

Tohle je to slavný fitness? Po tom se mám cítit líp?
Na tohle vám teda seru, vždyť jsem přitom málem chcíp!
Nechte si svý letní formy, mám celej rok v zimním módu,
obézní jsou hrdí, kór my, už určujem novou módu!

Vždy jsem chtěl mít slávu, ženy, povrchní ty světské cíle!
Prostě mám moc špatný geny a moc tuku v každý žíle.
Zmasírován instagramem sexy tělo přesto furt chci...
...dám si chleba se salámem, a pak jdu na liposukci.
Autor Ičnisan, 07.06.2019
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezačnu cvičit ani číst dokud mi někdo povolaný nevysvětlí 1.řádek. Nejsem s to mu porozumět.

08.06.2019 09:01:32 | Karel Koryntka

"nyní stejně tak, jako často poslední dobou"

08.06.2019 10:58:43 | Ičnisan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí