Chat (číst chat)

Chat (číst chat)

Tak jsem tůdle večer zhlídnul na chatu,
jednu tůze zajímavou debatu.
Bylo to na seznamfóru pro geje,
myslel jsem si, že mě z těch dvou vomeje:

- krásně se mi s tebou píše člověče
- i mě s tebou. Noc nádherně uteče.
- budeme se tady scházet častěji?
- i já v srdci choval tudle naději
- odkud jsi můj kolibříku, já jsem z Kbel
- ty jo to i já. Že myslíš na postel?
- čumáčku můj. Jsem z ulice Bezruče
- božínku i já. Šup do mé náruče.
- to je náhoda, jsem z čísla dvacet tři
- i já! Náhoda co svět již nespatří!

Co bylo to, co mě klátí?
jejich konec:

- Karle?
- tati?
Autor praetorian, 27.12.2019
Přečteno 213x
Tipy 8
Poslední tipující: Pétík, JC senior, jenommarie, Donne, Neklan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak spolu chatovali, až začali stanovat. :D

29.12.2019 18:27:36 | Pétík

Pohádka nebo pravda..
Jsem málo znalý chatu,
vtip za groš či za dva
pro (e)gejskou četu?
**

27.12.2019 16:32:55 | JC senior

Ten vtip znám:-D, dobře jsi to složil

27.12.2019 11:44:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí