Zvířecí sex

Zvířecí sex

Ptáčci cvrdlikají, hraboši se milují,
je jich čím dál víc, po souloži hledí na měsíc.
V remízku se větev chvěje, zajíc zajíci ho fouknul do prd..e,
a ježek na to civí, nejde mu to do hlavy,
kašlu na to, hlavně že mám dost potravy.

Pak tu máme žabáka, je ještě v pubertě,
ulítává na honění a na nugetě.
A to je prosím konec,
zazvonil zvonec.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 21.02.2020
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Lars Decidus, Krahujec, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí