Karanténa

Karanténa

Anotace: Práce v nehtovém studiu a karanténa... Tak alespoň básnička.

Dnes jsem měla krásný sen

Že zas mohu pracovat.

Potkávat desítky žen

Poslouchat je celý den

Nechávat si od nich radit

Jak správně žít,

Kam večer jít.

Deset hodin pilovat.



Byl to jen sen

Jaká škoda!

Po smíření se s okolnostmi

A překonání starostí

Se z vás totiž stane celkem spokojená osoba

Co zlepšuje se v lenosti.

Musíme víc jíst a spát.

Já nerada!

Ale žádá si to doba.

Prázdniny pro dobro společnosti.




Co však přijde, až nám dojdou

Naše skromné rezervy?

Nebudou peníze na chleba, konzervy...

Může to být zakrátko.

Chladnou hlavu, pevné nervy.

Zamyšleně pozoruji

Vykrmené morčátko.



Jsme teď zkrátka všichni doma

bez práce, na "homeoffice"

Jedinou však vadu to má,

Které jsem si vědoma

Nevydělám lautr nic.

Budou zas nás živit rodiče,

Partneři či manželé

Ty starší i vlastní děti.

Chybí nám nehty... umělé.
Autor jentak, 24.03.2020
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžká doba, musí se to hlavně finančně zvládnout. Taky podnikám a kdoví jak ty klienti budou dál. ;-)

25.03.2020 00:31:59 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí