Investice

Investice

 

Má milá má dnes za zlé mi

že usnul jsem při mazlení

 

Investuje tolik citu

a já klidně spím teď si tu

 

Investuje do prášků

a teď má tu překážku

 

Investuje do vizáže

Kdo ji nyní dolízá, že?

 

Investuje do těla

Kdo jí to dnes udělá!

 

Moje milá řekni co chceš vlastně více

Strhán jsem když makám na tvé investice!

 

Autor R.K., 29.03.2020
Přečteno 168x
Tipy 8
Poslední tipující: praetorian, Psavec, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jednu investici navíc,
spravil by to asi ňáký zajíc.
Můžeš v klidu spát :-D "ST" (jen humor)

29.03.2020 12:44:41 | jenommarie

:)))

29.03.2020 13:17:33 | R.K.

;-)

29.03.2020 13:20:57 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí