VOLEJTE 158

VOLEJTE 158

Anotace: Zase trochu srandy po ránu...

VOLEJTE 158

V noci sny mám často hrůzné,
vídám příšer tlamy různé,
ve spánku mě děsí kór ta
morda Lorda Voldemorta.

Harry Pottere, Rone Weasley,
zavolejte české fízly,
ať odvedou svoji práci;
Pán zla pozná buzeraci!


PŘEHMAT VE VÁLCE NEWYORSKÝCH GANGŮ

„Blíží se k nám chlapík,
ve futrále housle má.“
„V Bronxu člověk s houslema?
Jistě tam má sapík!“

Výstřel nocí šlehne.
V krvi leží houslista,
virtuózní sólista.
Vrah se k němu sehne.

„To je zas den dneska!
Tohle není špageťák,
ani černý baskeťák,
ale Šporcl z Česka!“


OTÁZKY
rozhlasová miniatura

„Kolik jich bylo přede mnou?“
„Proč se ptáš?“
„Protože mě to zajímá. Bylo jich hodně?“
„Proč tě to zajímá?“
„Chci vědět, který jsem v pořadí. Tak kolik?“
„Záleží na tom?“
„Musíš vždycky odpovídat otázkou?“
„Musíš se pořád ptát?“
„Tak řekneš mi to, do prdele?!“
„No dobře. Před tebou jsem zabila devatenáct lidí,
ty budeš číslo dvacet.“
Zazní výstřel.
Autor Neklan, 16.05.2020
Přečteno 173x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, šerý, Guldrun, jenommarie, Martinecka23, praetorian
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S Tebou se nenudím. Prima*

16.05.2020 19:36:41 | šerý

Dík!

22.05.2020 13:42:42 | Neklan

Ta poslední:-D ta čísla...některé otázky nepokládat...raději "ST" jo opět jsi pobavil;-) díky

16.05.2020 12:47:53 | jenommarie

Děkuji!

22.05.2020 13:42:29 | Neklan

;-)

22.05.2020 16:52:34 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí