Vstup pouze s houskou

Vstup pouze s houskou

Anotace: inu blb ina

.
Od pěti stepuju u pekárny
hele hochu máš to marný
Je nám líto milý pane
Dneska jenom dalamánek

Kdyby tak alespoň kaiserka
Musím i do drogerie - čeká mě manželka
Neumyju - li se nezahynu
ale upřímně nestojím o řev
že nepustí domů tchoře

Co to ta vláda vymyslela
všechny ty housky - tučná těla
a vůbec mám raději preclíky
Kuplíř se přitočí:
Mám od včera jednu za stovku
danke spasiba yes díky !

Ještě že u piva ji můžu odložit
kratce upíjet dlouho žít
A tak celé dny piju s kamarádem Peškem
co chodí okolo a ví
Má to člověk těžké
když ptele vosla
Dnes je den bezlepkových oslav
Nuže na zdraví !
.
.

https://youtu.be/KpSP93V_VgE
Autor Now, 15.06.2020
Přečteno 196x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Martinecka23, Iva Husárková, jenommarie, Marten, Emily Říhová, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aktuálně stále trefné.. ;-)

15.06.2020 20:11:53 | jenommarie

Zajímavé odbočení, Nowe. Reálně cítím, jak je to aktuální.**

15.06.2020 12:49:05 | šerý

Jen dvě věci spojené v blbůstku, omluv tuto moji libůstku..:)
Všeobecné nařízení a překouknutí.
Jinak všechna čest lidem, kteří celý den potí ústa. Dávám si s ní dvanáctky v teple ač bych raději preferoval studené a bez ní..:)

15.06.2020 13:30:42 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí