Policejní hlídka

Policejní hlídka

Čerstvou policejní hlídku,
dnes poslali na obhlídku,
zaměřit se na feťáky.
Jo a na řidiče taky.

Horko je, hlídka je žírná,
když tu vidí – známá firma,
tak hned halt a kufr ukaž.
Copak, copak, už se cukáš?

Kufr otevřeli v mžiku,
ňákej bordel ze šatníku,
sklenice od nakládaček,
když tu spatří malej sáček.

Ale, ale, co tu máme
dejte to sem, ochutnáme.
Bílý prášek ochutnali.
Tebe dobré bydlo pálí?

Pudeš sedět, buď si jistý!
Muž koukne na policisty:
Drogy? To jsem vozil kdysi.
Tohle je jen jed na krysy.
Autor praetorian, 10.07.2020
Přečteno 225x
Tipy 17
Poslední tipující: Iliean06, Tomcat, Jenda P., Emily Říhová, Donne, Dreamy, Psavec, Kubíno, šerý, Lighter, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli nevadí, můžu to recitovat na jednom setkání? Líbí se mi to moc

18.08.2020 12:10:58 | Iliean06

no jistěěěěě :)))

18.08.2020 12:49:27 | praetorian

Tak tihle už nepomůžou ani neuchrání, zřejmě ani sebe ne. ;)

11.07.2020 10:00:55 | Dreamy

za tip vsem dekuju

10.07.2020 22:23:26 | praetorian

Takže chrní všude :O)

10.07.2020 08:37:17 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí