Nemocniční

Nemocniční

Pod hladinou mimo světy
šátrám rukou nezvedenou
(na povlečení rudé květy)
zda miluješ mě ,ikdyž jinou.

Kousek těla co mi schází,
sotva dvě kila mrzké hmoty.
Zdá se to být beznesnází.
Ruka hlásí ostré hroty.
---
Jsme v jiném světě, cizí zemi,
dva blíženci putující…
Stále v boji, konec vidět není…
---
Tedy dělat mi TO v nemocnici?!?
Autor Štěpánka Běla Houbková, 10.09.2020
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí