Deník - sobota

Deník - sobota

Večer se svlíkat – zbytečnosti.

Řeknu vám moudro lidé prostí:
spát v hadrech není vůbec jiný.
Navíc můžu spát bez peřiny.

Pes nadrobil! To bude fuška.


Tak jsem ho seřval, nejsem služka,
se snídaní se nepospíchá.


Nic co se vaří, maže, míchá.

A oběd rovnou nad sporákem.


Veškeré mytí beru hákem,
olíznout prsty, jde to krásně.


Jen … začaly mě bolet dásně.


Tělo si žádá vitamíny.


Kurděje že by? Pitominy,

trochu myslím na Amundsena,
když tu mi náhle volá žena.


Jak se prý mám a jak to šlape.


Že je mi smutno? Že to chápe,
a zda jsem psovi koupil žrádlo.


A umyl okna. Vypral prádlo.


A že nemám hlas jako vždycky.


Začínal jsem být hysterický,
a proto zavěsil jsem hbitě.
A smutně kouk na bordel v bytě.

Autor praetorian, 26.09.2020
Přečteno 192x
Tipy 26
Poslední tipující: Now, Akrij8, Frr, Emily Říhová, jenommarie, Vivien, Jeněcovevzduchukrásného, Jenda P., Guldrun, šerý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdy že se má žena vrátit? Snad to zítra neutneš, ještě alespoň týden prosím.:))
Dotyčný je totiž stále ještě z Marsu a pochopení pro Venuši z toho stále úplně necítím. ;)

26.09.2020 08:56:09 | Dreamy

Jsem doma sám. Žena je v tahu.

 

Jak když objevíš autodráhu,
ten skvělý pocit, krásná změna.

Čtrnáct dní bude dovolená.

ale rikajda zejtra konci

26.09.2020 09:19:16 | praetorian

:-) tak mám takový pocit, že bude zle, možná budeš muSeT klečet i v koutě na hrachu :-))!

26.09.2020 08:37:07 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí