Ježek v peci

Ježek v peci

JEŽEK V PECI


Připravil si ježky v peci
labužnicky na pivě.
Vypil k tomu čtyři deci
a pak ještě další dvě.


Z toalety ukrutný řev,
bolest bude jít pěšky.
Slzy, pot a ábéčko krev.
Bodliny snědl s ježky!
Autor Koala, 12.10.2020
Přečteno 149x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí