Incident na pohřbu

Incident na pohřbu

INCIDENT NA POHŘBU 


Břéťa chytrý zrovna není.
Byl na pohřbu souseda.
Na začátku toho dění
na lavici usedá.


Ke konci řečník  jen tiše 
vyzval lidi gestem: "Vztyk!"
Břéťa s lehkým pnutím v míše
slyšel smrkání a vzlyk.


Před ním stála velká dáma,
z Michle prý sestřenice,
Břéťovi ne příliš známa,
narostlá víc než více.


Drahé šaty jsou tím vinny,
dlouho zralé na praní?
Že mezi dvě poloviny
zařizly se té paní.


Prostý Břéťa s dobrou duší
neví, že snad je to hřích,
šaty takto méně sluší,
vyňal je z půlek obřích.


Reakce přišla dost rychle,
za vteřinu, možná půl,
od té velké dámy z Michle
dostal políček ten vůl.


Břéťa byl z odezvy na dně,
IQ stovka necelá.
Vysvětlil si zcela vadně:
Paní to tam mít chtěla.


Provedla s ním proces krátký,
když Břéťa dost nesměle
vsunul jí ty šaty zpátky
do té megaprdele.


Dáma zahodila něhu.
Inkasoval kopance
do břicha i do úsměvu.
Nebylo mu do tance.
Autor Koala, 28.10.2020
Přečteno 138x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se, pobavila :D.

28.10.2020 16:57:21 | Rozmarýna

:D teda ...né každý dobrý skutek je pochopen.

28.10.2020 13:08:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí