Večerní park

Večerní park

Šel jsem včera
s rouškou šera
ponurým městským parkem.
Lidé zlatí!
Obcovati
viděl jsem Janu s Markem.
 
Vedle, bokem,
vlastním okem
spatřil jsem paní s paní.
Něhy mnoho,
měl jsem z toho
neklidné mělké spaní.
 
Kousek dolu
byli spolu
v lásce dva mladí muži.
Jemný pažit,
nechci zažít
nikdy na vlastní kůži.
 
 
Přišly můzy
při té chůzi
krajinou městskou  temnou. 
Tiché steny...
Odpuste mi,
dělám to já teď se mnou...
Autor Koala, 12.11.2020
Přečteno 133x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, mkinka, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je jistota nezávadnosti.

13.09.2023 00:27:00 | Psavec

Mít živý obraz k inspiraci, to člověka potěší. Líbat vlastní duši a být sám sobě rozkoší.

12.11.2020 15:01:56 | šerý

Večerní podzim..lásky čas:)
Pěkné a zasmála jsem se.

12.11.2020 14:20:37 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí