4 MINI

4 MINI

4 MINI



Seděl Karel na míse,
produkoval emise.


------------------------------


Týden v lese ležel Dán,
byl již značně ohlodán.

------------------------------


Napadla mne bestie.
Měl jsem kyj, nebo spíš klacek.
Ona byla bez kyje,
takže dostala pár facek.


------------------------------


Jonáš se se Sofií
nezřízeně opíjí.
Chlastají rum, vodku s džinem,
Sofie ve stavu jiném
měsíců již skoro šest.
Holt komu čest tomu čest.
Autor Koala, 16.11.2020
Přečteno 167x
Tipy 13
Poslední tipující: Kyška, Emily Říhová, mkinka, šerý, Donne, Marten, jenommarie, Frr, Psavec, praetorian, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý humor.

17.11.2020 10:38:57 | mkinka

Tak za úsměv díky..je nám zapotřebí;):)

16.11.2020 14:41:04 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí