Kulka nemalé ráže

Kulka nemalé ráže

KULKA NEMALÉ RÁŽE 


Brzy poletí plavně  
z černé kovové hlavně  
kulka nemalé ráže. 
Kdo pravdu má, prokáže.

Co dovede ta kulka, 
z hlavy bude jen půlka. 
Nadělá, tím se pyšní, 
škodu v dutině břišní. 

Těžko chodí se pěšky, 
když se trefí do čéšky, 
je pak tempo hlemýždí. 
Když zamíří do hýždí, 

tvrdá jeví se židle, 
jak by sedal na vidle. 
Když se trefí do hrudi, 
pán se zřídka probudí. 

Pro tu kulku potupa, 
nebo jak rána tupá. 
Cíl, kde ztropit má díru, 
je cvičný terč z papíru. 

Je to veliká hanba, 
střelba ne jak od Ramba. 
Trefila se před svědky  
na terči jen do pětky.  
Autor Koala, 20.11.2020
Přečteno 132x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uděluji "Řád srandy III.stupně", s duběnkovými ratolestmi, za dlouhodobé veselí. A to není jen tak, páč oridžin inkoust je teď zase v módě.
Tato doba vyžaduje opravdu velký nadhled a hodnotný kus legrace, pro ty co musí ještě do práce!
Fšecky "pětky" sou vynikající! Někdy stačí i dvojky, vo tom jsem už tady psal!

20.11.2020 12:57:30 | Lesan

Moc díky za řád. Vážím si Tvého komentáře.

23.11.2020 11:59:51 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí