ČERNÁ, BÍLÁ, RUDÁ, ŽLUTÁ, PRUHOVANÁ -  VŠECHNY JSOU OK

ČERNÁ, BÍLÁ, RUDÁ, ŽLUTÁ, PRUHOVANÁ -  VŠECHNY JSOU OK

ČERNÁ, BÍLÁ, RUDÁ, ŽLUTÁ, PRUHOVANÁ -  VŠECHNY JSOU OK


Mladý dřevorubec z Keni,
silný muž bez chyby.
V Keni že prý práce není,
tak zvolil Beskydy.


O prst přišel z vlastní viny
v práci při té píli.
Prst mu lékař přišil jiný,
měl však pouze bílý.


Vidí ruku kmet a říká:
"Já jsem vždycky vděčný, 
když uvidím kominíka.
Koukám, jdeš od slečny..."
Autor Koala, 28.11.2020
Přečteno 155x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne, Psavec, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D

28.11.2020 11:21:42 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí