Niečo veselé

Niečo veselé

Raz napísať niečo veselé,
čo ale??
To je nemilé,
nevedieť práve!

Nevadí,
myseľ niečo poradí.
Uhm... ako sa hrajú deti,
je ich ako smetí.

To nesedí,
skôr ako slnko svieti,
ako sneh padá,
či láska sa spriadá.

To bude krajšie.
To úsmev vyčarí,
keď niečo veselé,
dušu pohľadí.
Autor Robii, 08.12.2020
Přečteno 158x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Frr, ccigg
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměv a pohlazení na duši..úplně ke štěstí postačí;) Pěkný den TI přeji

08.12.2020 12:38:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí