Monotematické (hovnotematické) miniatury

Monotematické (hovnotematické) miniatury

MONOTEMATICKE (HOVNOTEMATICKÉ) MINIATURY 
 
 
 

Šlápnul na to místo právě, 

kde leželo hovno v trávě.
 
-----------------------------
 
Já jsem ti to hochu říkal, 
hustý  zelí - řídký výkal.
 
-----------------------------
 
Pivo, peprmintka, víno,
zlatá, zelená, rudá.
Slopat nebylo nám líno.
Všechno, jenom ne nuda.
 
Dneska se to zkrotit nedá.
Hnědá... Hnědá... Hnědá... Hnědá... 
 
-----------------------------
 
Podezříval kosa, vránu,
straku, vlaštovku, špačka.
Když přistála mu po ránu
na saku bílá sračka.
Autor Koala, 12.12.2020
Přečteno 131x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi fekální umělec.

12.09.2023 18:31:40 | Psavec

Hned mi bylo jasné, že se při čtení výtečně pobavím :D. Práce opět na výbornou (*ST).

13.12.2020 13:43:11 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí