Ztracený klíč

Ztracený klíč

Anotace: psal jsem jí jako úkol do češtiny v 7 třídě ale podle mě stojí za to :)

Ztratil jsem klíč
teď tu byl
a teď je pryč
i když nevím k čemu byl
do bytu jsem se přesto dobyl
najdu ho až ho hledat nebudu
do bytu se přece dobudu
život jde dál a dál
ale klíč jsem ještě nehledal
ptám se všech nikdo nic neví
klíč asi upadne v zapomnění
snažím se být klidnější
však začínám být klíčem posedlejší
hoši mi slíbili že mi pomůžou
však s klíčem prý nic nezmůžou
po klíči mi zbyl jen kopec záhad
snad mi někdo pomůže ho hledat
pátrám všude kde to jenom vůbec jde
najde ho někdo nebo nenajde
hledám pod starožitným nábytkem
dokonce i pod vycpaným dobytkem
klíč najít nemohu ,jaká to škoda
no tak prý nic, volá mě škola
klíč jsem pak našel pod mými polštáři
vrátil jsem se domů s úsměvem na tváři
co k tomu jen podotknout
učivo do hlavy chtěl jsem si uzamknout.
Autor Šmajda, 19.01.2021
Přečteno 182x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí