Krká spodem

Krká spodem

Anotace: Jirky máma poslušně, denně dává za šušně

 

 

 

KRKÁ SPODEM

 

 

Jirky máma poslušně,

U dálnice na Veveří,

Denně dává za šušně,

A pohádkám stále věří.

 

 

Umí triky s vejcovodem,

Zvládne přečíst báseň uchem,

Prdí pusou, krká spodem,

imituje kunu puchem.

 

 

Vychodila malotřídku,

Chutnalo jí guláš papat

Hustila ho hnisem z vřídku

Když vyschl tak se šlo šlapat.

 

 

Teď otevírá spermabanku,

Bere všechny, hlavně lidi,

Každé ráno čeká v stánku,

Poptávka je ovšem pidi.

 

 

“V pondělí jsou všichni řidký”

Nadává a sčítá sumy

Když dojídá z banku zbytky

A vykusuje zaschlý z gumy.

 

 

Chodí kadit za sámošku,

Vietnamec to nerad vidí,

Nemá Jarču za kámošku,

Říct se jí to ale stydí.

 

 

Život však jí ulít s kosem

Celý život všechno směla,

Pak prd její prošel nosem

Lehla si a zcepeněla.

 

 

Autor Panda v houbičkách, 07.04.2021
Přečteno 203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí