2021 (1)

2021 (1)

Anotace: Vím ,že něco již není aktuální ale sedělo mi to do rýmů :D

V obchodech již se neprodávají koláče
Začíná to být pomalu jako za totáče
A místo klasických tradicí
Ulice jsou plné starostí
Svět už prostě není tak krásný a růžoví
Kdy to skončí ,kdo na tuhle otázku odpoví
venku nechodí jednorožci a není tam duha
Za to jsou tam policajti a je tam hustá mlha
Ono to nezmizí vždy se to vátí zas
V obchodě si nekoupím ani rám na obraz
Toto je jak příběh bez žádného konce
Vláda zakázala chodit ven dokonce
To je divné stále se nic nemění
Výměna ministrů ta to zachrání
Vláda pochází asi z ohnic
Joo jsou vážně na nic
Místo toho aby řešily problémy hlavní
Tak se furt hádají a zdokonalují sví lhaní
Čtvrtý ministr chce malé děti rektálně testovat
Nevím co tam chce hledat , nehodlám to riskovat
V prdeli najde možná tak velké hovno doslova
Ach jooo ta jejich demence mě stále dostává
Nevím jak vy , přátelé mám už toho dost
Jdu se projít ven do té zimy a bos.
Autor Šmajda, 16.04.2021
Přečteno 133x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí