Skok z věže

Skok z věže

Zjistil jsem ženy nevěru.

Jak se s tím kurňa poperu?

Další muž vstoupil do manéže,

skončím to. Skočím z Černé věže.

 

Kašlu na rady od chlapů.

Zvolna se vzhůru vydrápu,

jsem stále plný odhodlání.

Snad bude smutná, moje paní.

 

Určitě bude – její věc.

Navíc je to jen pokrytec,

že prý má maso na svíčkovou,

ať se jí zalkne s láskou novou.

 

I když taková svíčková

od ní? Je mana. Do slova.

No a? Jen krok a letím k zemi.

Vždyť tady hlavně o čest jde mi.

 

Svíčková není rizoto.

Kdo ví, jak vlastně bylo to.

Jdu domu, ať zas nemá pindy,

svíčkovou dám a skočím jindy.

Autor praetorian, 21.04.2021
Přečteno 210x
Tipy 16
Poslední tipující: Jenda P., Emily Říhová, mkinka, Marten, šerý, petrzal, jenommarie, Frr, Rozmarýna, blues
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D. No asi umí fakt dobrou svíčkovou *ST

21.04.2021 10:02:02 | jenommarie

Galantní poezii píší, galantní muži.
J.Seifert::"Každá přichází konec konců,zmuchlaná trochu od milenců,
od polibků opuchlý má ret,co mi bude o tom vyprávět.

21.04.2021 07:58:34 | blues

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí