Pálí ten kraj amazonský

Pálí ten kraj amazonský

Oheň byl stále blíž a blíž,
pálilo to až běda.
Kdyby to bylo jenom chvíli tak budiž,
přežít v tomhle to je věda.

Snažil jsem se utíkat,
co mi nožky stačily.
věděl jsem kam unikat,
předběhl jsem všechny v tu chvíli.

Viděl jsem svého kamaráda,
ležícího pod stromem.
O pomoc mě naléhavě žádá,
klidně, ale řekl to špatným tónem.

Tak nechal jsem ho za sebou,
ten křik i mě bolel.
Zakroutil jsem hlavou,
Ze země sebral mě orel.
Autor Spooker, 10.05.2021
Přečteno 126x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pokud píšeš o brutálitě vypalování pralesů, zabíjení zvířat a vyhánění domorodců do slamů...tak máš humor dost morbidní...

11.05.2021 13:31:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí