Ivánek a Nastěnka

Ivánek a Nastěnka

Anotace: Jak snadné je se zamilovat a naopak :o)

Ivánek a Nastěnka

Copak, copak hochu milý,

že jsi teskně zasmušilý?

 

Co bych ti dědo vysvětloval,

já se zkrátka zamiloval.

 

Jak Horymír či rytíř na bílém koni,

saň nebo draka skolil bych pro ni.

 

Tak jako Bivoj v tom dávném čase,

holýma rukama skolil bych prase.

 

Snad po týdnu, či kratší době

zasmušilý byl Ivánek sobě.

 

Copak Ivánku, zas ta láska?

Ptá se vnuka babička.

 

Už ne babi, už ji nemiluji,

bere mi ve školce autíčka!

Autor Jackyl, 10.06.2021
Přečteno 190x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, mkinka, Iva Husárková, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No ano...co se v mládí naučíš...však to známe, jak to potom bývá...
Vykouzlila úsměv...ST..

15.06.2021 21:55:11 | Jaruška

Ve školce autíčka a co později?

10.06.2021 00:59:25 | Psavec

Až ty holky dospějí tak berou auta, domy úspory ...:o))
Vidím Psavče, žes pochopil a i že ty sršíš humorem :o)

10.06.2021 01:02:51 | Jackyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí