Dvojitý policista

Dvojitý policista

Jako malý chtěl jsem býti důležitým,
tak jsem se rozhodl policistou býti.
Vydělávám si však způsobem skrytým,
šlo mi ve finále jen o přežití.

V klidu jel jsem perník a sníh,
nikoho to nezajímalo, všichni kupovali.
V každém ten perník budil smích,
nakonec jsme dva roky dostali.

Nejel jsem vtom samozřejmě sám,
bylo tam se mnou skoro třicet lidí.
Škoda jen, že nikoho z nich neznám,
všichni co tam slídí mi jen závidí.

Snad se mi ve vězení nic nestane,
prdel mi nebude natrhnuta.
Ten Španěl ode mně na držku dostane,
moje pomsta bude jednou krutá.
Autor Spooker, 18.06.2021
Přečteno 109x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí