Pekelný náborář

Pekelný náborář

Anotace: Že by z Troškovy pohádky Čertoviny, nebo je to zase nějaká KuLišárna?

Přece by ses nedal na modlení

to dnes už vážně nikdo neocení

pojď radši do pekla ke kotlíku na guláš

a zahrát si s námi ďábelský mariáš.

 

K snídani pečené kuřátko, tím ráno u nás začíná,

Pak mladé děvče, či jinoch krásný,

dle přání, toť malinkatá svačina.

Práce žádná, jen báječná parta, víno a zpěv,

rej mladých čertů a sličných děv.

 

A tak tedy šel, čekajíc i náborový příspěvek,

hóóódně veliký.

A teď tam drhne připálené kotlíky.

Autor Jackyl, 20.06.2021
Přečteno 147x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JJ ,když ptáčka lapají pěkně mu zpívají :-)))) Moc zdařilé

24.06.2021 11:09:51 | Alice Ptáčková

Děkuji s úklonema a smeknutým kloboukem

24.06.2021 22:13:10 | Jackyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí