Nejzajímavější hodina

Nejzajímavější hodina

Vstával jsem asi ve dvacet,
potom obléknul a zuby vyčistil.
Těšil se až zpátky budu se vracet,
svojí prdel do školy přemístil.

Místo učení, rovnic a zlomků,
přišla učitelka s USB céčkem.
Žena, která učila potomky potomků,
moderní, ačkoliv učila se s dědečkem.

Zeptala se: "Co chcete pustit?",
já nechápavě hleděl na ni.
Jak mohla ta saň film spustit,
vždyť já bál se od ní zkoušení.

Když hodina utekla jako filmu půl,
učitelky se ve své pozici vyměnily.
Řekl jsem si: "Cože, pustila to? Tak jsem vůl?",
A když skončil tak další jsme spustily.
Autor Spooker, 22.06.2021
Přečteno 188x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí