Vysvědčení

Vysvědčení

Ačkoliv by fyzika lepší býti mohla,
čekal jsem to mnohem horší.
Narozdíl od matiky mi učitelka nepomohla,
to co jí chci říct děti pohorší.

Z češtiny jako snad vždy za dvě,
stejně jako z od dětství matiky.
Co se to se školstvím děje?
Pro mě záchrana známek jsou jazyky.

Angličtina nebo němčina za jedna,
o sto procent lepší než fyzika.
Na chemii taky nejsem nějaká bedna,
jednička pro mě byla krásná a veliká.

Z výchov jedničky naprosto jasné,
tam jde něco posrat jen stěží.
Překvapení však bylo dočasné,
rodičovská pochvala pro mě byla svěží.
Autor Spooker, 26.06.2021
Přečteno 152x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tedy gratulace, hlavně nepropadnout:D to platí i obecně pro život...

26.06.2021 21:28:20 | Sonnador

díkybohu mi tohle konečně nehrozí. Ta fyzika je opravdu hrozná.

27.06.2021 09:31:20 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí