Distance

Distance

Vzbudil jsem se ráno,
dělám co bych stejnak dělal.
Zapnout počítač to šlo samo,
při pohledu na učitelky jsem se podělal.

Teamsi zapnul jsem, Discord stejně tak,
Mluvil jsem s přáteli i učiteli.
Kamarád má vlasy jako smeták,
občas ani ne u stolu, spíše v posteli.

V pondělí uběhly tři hodiny,
v úterý zase čtyři.
Traumatizovány byly celé rodiny,
v pohodě byli maximálně pastýři.

Vláda se však na to po roce vysrala,
musel jsem potom sešity dopisovat.
Ta svině stará se na mě usmála,
toho bude ještě dlouho litovat.
Autor Spooker, 28.06.2021
Přečteno 157x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozn:
Nemá rád školu a vždycky to obulí,
když nemůže z domu či je volán k tabuli :)

28.06.2021 20:28:45 | Čottomatte

na normální školu to u mě vcelku sedí, na tu, co je teď se ale i těším

29.06.2021 12:55:09 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí