Wuhanská báseň

Wuhanská báseň

Chtěl jsem se najíst pouze,
nic jiného vtom nebylo.
Jím když už tak z nouze,
sežrat netopýra by mi nevadilo.

Šel jsem na trh známý v celém městě,
mají tam jídlo výborný.
Mám rád brouky a hady v těstě,
maso je z jich z nejlepší formy.

Koupil jsem to za deset jüanů,
běžel jsem se najíst domů.
Do mého vlastního chrámu,
nedám najíst vůbec nikomu.

Sežral jsem to naposezení,
nebylo mi druhý den nejlépe.
Vydal jsem se na nemocniční oddělení,
při vzpomínce prdel se mi otřepe.

Autor Spooker, 29.06.2021
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JJ nemáš být lakomec :-)))

29.06.2021 13:57:02 | Alice Ptáčková

Člověk se musí umět rozdělit

29.06.2021 16:12:46 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí