Noční dilema

Noční dilema

Lehl jsem si již před hodinou,
spánek stále ne a ne.
Pokud usnu tak obrovskou náhodou,
každou jednu noc je to samé.

Televizi jsem zapnul,
ani nevím, co tam dávali.
Při hororu jsem se napnul,
Všichni strašně naivně vypadali.

Nakonec jsem to zase vypl,
radši vzal do ruky mobil.
Připadal jsem si jako kripl,
na svůj nespající mozek jsem se zlobil.

Dokoukal jsem rozkoukané video,
poté jsem se podíval na hodiny.
V mým mozku rozjelo se rodeo.
k druhé hodině ranní přibývají vteřiny.

Autor Spooker, 03.07.2021
Přečteno 131x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí