Testování

Testování

Příjdeš k nějakýmu stanu,
čekáš až zmizí řada.
Čekání pro mě není v plánu,
do hodiny doma to nevypadá.

Když konečně přijdeš k okýnku,
chtěj po tobě nějakou kartu.
Nemám ji, snad udělají výjimku,
nevyhodí mě snad ksichtem k asfaltu.

Nevzali mi to, zavolal jsem matce,
ta mi to nadiktovala.
Díkybohu to trvalo krátce,
paní potom pokračovala.

Následně poslali mě k další paní,
čekal asi věčnost.
Nebylo to moc příjemné jednání,
ztratila se moje statečnost.

 

 

Autor Spooker, 08.07.2021
Přečteno 135x
Tipy 2
Poslední tipující: J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí