Cesty na zkušenou

Cesty na zkušenou

Anotace: Další parafráze tentokrát na melodii známé kapely Yo Yo Band. Písnička začíná: "Jedeme do Afriky,..."

Letíme na odpadky,
my mouchy ze Zdechliny.
Neznáme cestu zpátky
ze všežravé kyseliny.

Přežil jen zbytek pár,
co nalezl čerstvý vzduch.
Při letu roj se rozleptal.
Byl z toho hrozný puch.

Ó jé!

U lidí se skvěle žije,
zásoby vystačí na zimu.
Než všechny Raid zabije,
vrátíme se na Zdechlinu


Našli jsme místa čarovná;
kostra zbyla z mršiny.
S lačností usedáme na hovna;
už se nám sbíhaj sliny...

Ou jé"
Autor jehlaspichlas, 18.11.2021
Přečteno 168x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí