Před dlouhou dobou

Před dlouhou dobou

V Berlíně na náměstí černej flek,
to bude asi od knížek.
Je to přeci jenom krásná doba,
pokud nemáš na krku křížek.

Když jsi gay, nebo máš na prsou hvězdu,
na život ban dostáváš.
Máš smůlu, blbě ses narodil,
je ti k ničemu, že se schováváš.

Dneska jsem potkal Hitlera,
měl po boku ženu, která,
krásné oči a vlasy měla.
Byl to pěkný párek docela.

Potkáš pana anděla smrti,
až budeš na příměstským táboře.
neboj se, potkáš všechny známý,
až budeš tam, nahoře.

Bůh ti žehnej když máš dvojče,
ty máš fakt pech člověče.
Budeš si přát, aby ses nenarodil,
až tě Pepa v peci upeče.

Dneska jsem potkal Hitlera,
měl po boku ženu, která,
krásné oči a vlasy měla.
Byl to pěkný párek docela.

Autor Spooker, 25.11.2021
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, mkinka, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JO!*

25.11.2021 18:44:12 | šerý

Hrozně smutné až veselé ?
Zrodil se z těch černých vlasů !

25.11.2021 14:51:53 | Fialový metal

V táboře potkáš už jen velitele,
který tě popraví pro nečistou rasu.

25.11.2021 15:49:49 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí