OK Jet

OK Jet

„Zdravím vás jménem OK Jet,

jak se vám pane líbí let?

Jsme v půlce cesty, máte hlad?

Chcete-li, můžu prostírat.“

 

„Vážím si vašich dotazů,

let, ten je zatím bez kazu.

Něco bych pojed tuze rád,

z čeho si můžu vybírat?“

 

„Aha, tak pán je cizinec.

Prozradit musím jednu věc,

jsme česká linka, démone,

výběr je jenom ANO – NE.“

Autor praetorian, 22.02.2022
Přečteno 163x
Tipy 13
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, Marten, blues, Psavec, mkinka, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí